‘Mijn energie is toegenomen’

Ik ben Henk Somberg, gecertificeerd Iokai Shiatsu therapeut. Ik bied je enthousiasme, helderheid en oprecht contact samen met groeiende kennis over het functioneren van hart, lijf en ziel.

Ooit was ik docent biologie. Uit die periode heb ik de verwondering en het plezier voor het functioneren van mensen meegenomen. Ik heb Budo (Japanse krijgskunst) bestudeerd bij John Koster Sensei (nippondo.nl) en geweldloze communicatie bij Martin van der Meulen (ai-opener.nl). Ik ben mateloos gefascineerd door levensenergie (ki) en heb in Iokai Shiatsu een thuis gevonden om daarmee te werken.

Ik ben afgestudeerd aan de Beroepsopleiding Iokai Shiatsu in Amsterdam. Ik heb les gehad van Sasaki Sensei e.a. (iokai.nl) Ik ben lid van de beroepsvereniging SVN (shiatsuvereniging.nl), sta ingeschreven bij het centrum voor klachten- en geschillenafhandeling SCAG (scag.nl) en de RBCZ, het beroepsregister voor HBO gecertificeerde complementaire zorgverleners (rbcz.nu). De praktijk wordt elke 5 jaar gevisiteerd door AVAR (avar.nl) om een onafhankelijke kwaliteitsonderzoek te doen.

Ik voldoe aan alle nascholingseisen van de RBCZ op het gebied van vakinhoud, intervisie, EHBO en medische basiskennis

Nascholingen gevolgd o.a:

Anpuku seminar, Philippe Vandenabeele

Manuele systeem therapie, Peter Kleine-Horst

Masterclass Polyvagaal-theorie, Deb Dana

Seiki, Frans Copers

Meridian Taping and the heart, Tilman Gaebler

Ken Yamamoto II, advanced technique

Ken Yamamoto I, basic technique

 

 

 

 

error: Content is protected !!