‘Mijn lijf voelt zacht en relaxed’

Het helpt mij, en potentiële cliënten, als je wat wil delen over je ervaring met shiatsu van Henk

deel hier je ervaring met anderen.

25 Reacties

 1. 1 korte spontane behandeling mogen ontvangen, ik kon mijn knie niet belasten, meniscus gescheurd en milde artrose.
  na de behandeling kon ik redelijk normaal lopen, daar wilde ik meer van proeven.
  Nu 2 volwaardige behandelingen gehad met focus op knieën en het voelt goed. Ik denk dat ik er nog 1 of 2 wilt ontvangen. En dan misschien wel zelf weer zelfstandig aan de slag kan mijn spieren te versterken.
  En ik raad het iedereen aan, gun het jezelf. Het is een massage en je in balans brengen inéén!

 2. Wat een lovende woorden van iedereen. Je zou denken dit kan niet waar zijn, toch klopt het helemaal.
  Als ik klachten heb ga een paar keer naar Henk en het gaat al na de eerste keer beter en na een paar keer weet je niet meer waar je voor kwam en kan je er weer een hele tijd tegen.

 3. Ik ben bij Henk gekomen omdat een pittige periode mij uitdaagt om lichaam en geest te balanceren. Shiatsu was nieuw voor mij. De behandelingen brengen mij tot rust en in mentale helderheid, de nabespreking geeft mooie handvatten om dit vast te houden. Henk ’s benadering ervaar ik als zachtaardig, eerlijk en kundig.

 4. Shiatsu brengt voor mij geest en lichaam weer met elkaar in verbinding. Henk doet dit heel kundig, integer en in een veilige omgeving. In de hectiek van het leven een cadeau aan jezelf.

 5. Ik ben bij Henk gekomen met veel en lang bestaande burn-out klachten. De warme ontvangst, het vakmanschap, het maken van de verbinding tussen lichaam en geest is bij Henk in ruime mate aanwezig.
  Reeds na 4 sessies voelde ik al verbetering, ik ben zeer tevreden en dankbaar met Henk als Shiatsu therapeut.

 6. “Nu ik geen haast meer heb heb ik een stuk meer tijd over”
  Kwam binnen bij Henk met pijn in mijn nek en schouder, dit is inmiddels verdwenen maar het was een stap in een hele goede richting.
  Henk luistert naar je en ziet ook precies waar je klachten door veroorzaakt worden. Het is geen bestrijding van de symptomen maar het wegnemen van de oorzaak. We zijn er nog niet maar na elke keer op die mat maak ik een enorme sprong in een veel meer ontspannen leven en het niet ” in mijn hoofd blijven zitten” maar veel meer met gevoel.
  Daarnaast mag er ook gelachen worden gelukkig, dat is een enorme plus.
  Gun het jezelf, je krijgt er geen spijt van.

 7. Vanaf het moment dat je bij Henk binnenkomt voelt het direct goed en vertrouwd. Henk is een vriendelijke man met een rustige uitstraling. Hij heeft veel vakkennis, luistert goed naar je, geeft je goede tips en een duidelijke uitleg over wat hij voor je kan betekenen. Ik kwam met hoofdpijn, nek- en rugklachten. Door de Shiatsu-behandeling voel je je heerlijk ontspannen. De energie in je lichaam gaat weer beter stromen. Mijn energie, of veerkracht zoals Henk het aangeeft, is enorm toegenomen waardoor ik weer meer aankan. Na een aantal behandelingen voel ik mij al een stuk beter in mijn vel zitten!

 8. Henk heeft mij 3 keer behandeld voor pijn in mijn nek en schouder. Wat de fysiotherapeut niet voor elkaar kreeg heeft Henk verholpen. Voor het eerst in tijden ben ik zo goed als pijn vrij! Ik vind dat Henk goed luistert en een fijne persoonlijkheid heeft. De omgeving voelt voor mij veilig en de behandelingen vind ik professioneel. Ik ga zeker weten vaker naar Henk voor een APK (Henk zijn woorden). Ik raad iedereen Henk aan!

 9. Ik heb Henk ontmoet tijdens een bedrijfssessie stoelmassage via het werk. Ik had toen last van een muisarm. Henk heeft me hier vanaf geholpen met 2 of 3 behandelingen. Echt zo superfijn. Ben zeer blij met Henk. Bij alle pijntjes die ik zo nu en dan heb, denk ik meteen, ik maak een afspraak bij Henk. Hij luistert goed naar je klachten en echt een aanrader voor al je lichamelijke klachten!!!

 10. Henk heeft begrip voor mijn moeilijke situatie en probeert de draagkracht in balans te brengen met de draaglast. Ik kom rustiger en lichter bij Henk vandaan.
  Ben blij dat ik voor Shiatsu bij Henk terecht kan.

 11. Een behandeling bij Henk is heel fijn. Zijn aanraking is afgestemd op wat je lijf nodig heeft. De behandeling heeft me inzicht gegeven in mijn lijf. Zijn toelichting laat zien dat hij kennis heeft van hoe het lichaam werkt. Heel fijn!

 12. Ik kwam bij Henk omdat ik pijn in mijn heup had. En ook een pijntje hier, pijntje daar. Henk hoorde alles aan. Legde uit wat Shiatsu was en wat het zou doen. De verandering die ik kon verwachten. En ook wat de uitwerking ervan zou (kunnen) zijn. Dat deed hij rustig en volledig in verbinding. Je voelt je direct thuis bij hem. Hij snapt wat je voelt en bedoelt, hoe vaag je dat ook uitlegt. In de behandeling drukt Henk op “knopjes” in je lichaam, waarvan je het bestaan niet kende (althans ik niet). Precies op de juiste plek. Daar waar het pijn doet, waar het hersteld moet worden. Als je je eraan overgeeft, kom je al snel in een ontspannen staat van zijn. Mijn klachten zijn na een paar behandelingen weg. Ik wil alleen levenslang bij Henk blijven. Periodiek weer even voelen waar ik mezelf bevind. En van Henk horen hoe het met me gaat. Ik gun iedereen Henk!

 13. Ik heb meerdere keren behandelingen van Henk gehad.

  Mijn nek, rug, heupen, schouders zijn zwakke plekken. Eigenlijk al sinds ik mij kan herinneren. Nu ik door Henk behandeld word, is alles zoveel meer in balans en vrijwel zonder pijn! En ervaar ik wel weer ongemak, kan ik vaak dezelfde week nog terecht.

  Henk heeft een zeer fijne persoonlijkheid en is enorm kundig. Geeft vertrouwen en laat ontspannen.

  Ik ervaar elke behandeling als een oase van rust en kom dan ook herboren weer thuis.

 14. Ik ben bij Henk gekomen vanwege mijn hernia, versleten heup en o.a. vermoeidheid.
  Henk behandelt mij nu ongeveer 2 jaar en ik ben veel meer in balans gekomen, mijn energieniveau is goed en ik heb bijna geen last meer van mijn hernia en versleten heup. Inmiddels kom ik ongeveer 1 keer per maand bij Henk voor een ‘onderhouds’ behandeling.
  Henk is een fijn mens die met zeer veel rust, respect en ook humor de behandelingen doet. Het is ook heel fijn dat er voldoende ruimte is voor gesprekken. Henk, je bent een topper!

 15. Ik heb al tijden last van mijn nek. De beweeglijkheid is zeer slecht.
  Door de behandelingen van Henk is dat een stuk verbeterd.
  Ik kan het iedereen aanraden.

 16. De shiatsu behandelingen van Henk zijn voor mijn lijf en geest een prettige ervaring.
  Ik zit weer veel lekkerder in mijn vel en heb beduidend minder klachten.
  Dank je wel Henk

 17. Ik liep al 4 maanden rond met 3 peesontstekingen in mijn arm. Fysiotherapie hielp onvoldoende en via via belandde ik bij Henk op de mat. Al na 1 behandeling had ik de helft minder pijn en enorme winst aan mobiliteit. Na 3 behandelingen was de pijn grotendeels verdwenen en nu blijf ik op mijn verzoek heerlijk eens per maand voor een ‘onderhoudshiatsu’ komen voor een goede balans tussen draagkracht versus draaglast en versterken van veerkracht (woorden Henk) . Henk is zeer respectvol en open in wat hij wel en niet voor je kan betekenen. Hij geeft heldere uitleg en neemt alle rust en tijd die nodig is. Ik ben nu elke maand blij als ik weer mag.

 18. Ik ben nu vier maal bij Henk geweest
  Ik voel me lichamelijk en geestelijk veel sterker
  Ik raad het iedereen aan !
  Ik ben zo langzamerhand weer zoals ik altijd was
  Vrolijk spontaan en m’n nek en rugklachten zijn al een stuk verminderd
  Iedere keer na een behandeling voel ik dat ik me steeds beter ga voelen
  Bedankt Henk dit had ik veel eerder moeten doen

 19. De afspraken met Henk heb ik steeds als zeer plezierig ervaren. De omgeving voelt veilig, de behandelingen professioneel en nuttig. Henk is een fijn persoon met een grote schat aan kennis en kunde.

 20. Shiatsu blijkt voor mij een hele mooie toevoeging bij het herstellen van een depressie. Henk is vakkundig, rustig en integer. Ik kan shiatsu en Henk dan ook van harte aanbevelen.

 21. Het is fantastisch wat Shiatsu voor mij betekent.
  Henk behandelt met veel respect en is heel kundig. Ik ben heel blij met de resultaten.

 22. Henk heeft mij geholpen om contact te leggen tussen mijn lichaam en geest. Sinds ik door Henk behandeld wordt, ben ik veel beter in staat te voelen wat ik voel. Afhankelijk van de “staat” waarin ik verkeer helpt Henk om energie weer te laten stromen waar deze gestopt was. Naast de fijne “fysieke” behandeling vind ik de gesprekken met Henk ook altijd heel inspirerend.

 23. Een shiatsu behandeling gaat wel veel dieper dan een gewone massage. Een massage is gewoon lekkere ontspanning. Dat is dit ook. Maar na de behandeling bij Henk had ik echt het idee dat er ruimte was gekomen in mijn lijf. Dat alles weer meer op zijn plaats zat, en niet alles vast zat aan elkaar. Wanneer mag ik weer?

 24. Een shiatsu behandeling bij Henk heeft mij goed gedaan, het was een prettige ervaring voor mijn lichaam maar ook voor mijn hoofd. Henk slaagt erin om een rustige sfeer te creëren waarin ik mij echt kon ontspannen. Na de sessie voelde ik mij door de technieken van Henk fysiek beter en was er meer rust in mijn hoofd, wat ik goed kon gebruiken. Daarom raad ik het zeker aan om een keer bij Henk langs te gaan.

 25. Henk heeft mij nu een paar keer behandeld, en ik kom steeds meer ‘thuis’ in mijn lichaam. Henk is een prettig mens met een rustige uitstraling en een integere en respectvolle manier van aanraken. Hij weet een veilige sfeer te creëren waarin ik me op mijn gemak voel en me makkelijk aan de behandeling kan overgeven. Sinds Henk me behandelt zijn mijn hoofdpijnklachten beduidend afgenomen. Dank je wel Henk!

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!