‘Mijn lijf voelt zacht en relaxed’

Henk heeft mij nu een paar keer behandeld, en ik kom steeds meer ‘thuis’ in mijn lichaam. Henk is een prettig mens met een rustige uitstraling en een integere en respectvolle manier van aanraken. Hij weet een veilige sfeer te creëren waarin ik me op mijn gemak voel en me makkelijk aan de behandeling kan overgeven. Sinds Henk me behandelt zijn mijn hoofdpijnklachten beduidend afgenomen. Dank je wel Henk!

Jiska Stroes

Een shiatsu behandeling bij Henk heeft mij goed gedaan, het was een prettige ervaring voor mijn lichaam maar ook voor mijn hoofd. Henk slaagt erin om een rustige sfeer te creëren waarin ik mij echt kon ontspannen. Na de sessie voelde ik mij door de technieken van Henk fysiek beter en was er meer rust in mijn hoofd, wat ik goed kon gebruiken. Daarom raad ik het zeker aan om een keer bij Henk langs te gaan.

Thomas Dijkman

Een shiatsu behandeling gaat wel veel dieper dan een gewone massage. Een massage is gewoon lekkere ontspanning. Dat is dit ook. Maar na de behandeling bij Henk had ik echt het idee dat er ruimte was gekomen in mijn lijf. Dat alles weer meer op zijn plaats zat, en niet alles vast zat aan elkaar. Wanneer mag ik weer?

Ada van den Heuvel